Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2019 18:24 - Когато любовта си отиде
Автор: iliqna89 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1548 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Когато си на крилете на любовта се чувстваш щастлив,безгрижен и лек като перце.Когато обичаш някого си готов на много неща,които не бил направил при други обстоятелства.
Някои двоики заживяват заедно,други се женят и създават деца и си обещават,че заедно ще се борят с дракони и вещици до края на дните си.
Да,ама един ден се събуждаш и осъзнаваш,че вече не обичаш този човек.Какво следва-развод или "да останем заедно заради децата"?Аз като дете на разведени родители,мога да кажа,че първото е за предпочитане,повярваите ми,радвам се,че не съм израснала с кавги,викове и побоища.
Доказано е, че страстта между двама души намалява някъде около втората година. Това обаче не важи за всички и не е завинаги. Затова не бъркайте „разредения“ полов живот с липсата на чувства. И ако сте изпитали чувството да загубите любовта към половинката си, то няма начин да объркате симптомите. Любовта си отива от живота на много двойки и това и в някои редки случаи, дори не се отразява на половия им живот. Най-често обаче мисълта да правите секс не ви е сред любимите. Просто започвате да гледате на човека до вас по-скоро като на брат или приятел, но може и още по-лошо – да ви стане безразличен и дори противен.
Понякога този развой на събитията си имат логично обяснение – не сте доволна от човека до вас и не виждате бъдещето си заедно. Когато сте била сляпо влюбена, не сте забелязвали недостатъците му, но щом този период мине, отваряте очи и виждате, че има редица фактори, които ви отдалечават един от друг. Именно за това чувствата постепенно си отиват и пътищата се разделят.
Мисълта ви плаши, защото не виждате какво друго искате от живота, но въпреки всичко не може да си представите, че това е човекът, с който ще бъдете завинаги. Къде остават пеперудите в стомаха, къде остава вълнението, къде е перфектният секс и пълната емоционална отдаденост? За съжаление не при вас двамата! Или поне не от ваша страна.

Хиляди жени са попадали в подобна ситуация и страхът от последствията ги е спирал да направят решителна крачка.
Импулсивните ходове никога не са добре дошли, особено що се отнася до така деликатна тема. Ако обаче когато си представите далечното бъдеще, на преклонна възраст, и до вас не видите същия мъж, това е сигурен знак, че вече не го обичате истински. Когато обичаме някого, ние мечтаем да сме с този човек „докато смъртта ни раздели“. Колкото и идеалистично да звучи това и дори да не ни се случи, ние все пак го искаме и тайно се молим да се сбъдне.

Не страдайте прекалено, не драматизирайте! Това е нещо толкова естествено, колкото и самото влюбване. Хората по света се събират и разделят всекидневно. Сега, за съжаление, е вашият ред!

В този труден момент много често двойките преосмислят отношенията си и след известно време се събират отново. След подобна раздяла може да преоткриете любовта си и да се убедите, че сте грешили, че наистина обичате мъжа до вас. Просто рутината и дългото време прекарани заедно са засенчили временно силните ви чувства.

Може обаче също да се убедите, че сте постъпили правилно, да се почувствате свободна и щастлива. Когато се освободим от връзка, в която сме се задушавали и не сме били себе си, се чувстваме окрилени. Ако съумеете да запазите добрите си отношения с въпросния човек, ще видите колко доволна ще бъдете, защото сте загубили любовта, но не и човека, който завинаги ще остане част от живота ви. Приемете реалността философски и продължете напред.



Тагове:   мъж,   брак,   жена,   раздяла,   любов,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iliqna89
Категория: Забавление
Прочетен: 8096
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930